Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Stageplekken gezocht!

22 juni 2018

Wij zijn op zoek naar stageplekken!

 

Stages nemen bij ons een belangrijke plaats in! Vooral onze doelgroep leert graag in de praktijk, met twee voeten in de realistische klei. Komend schooljaar wordt het ons speerpunt en gaan we aan de slag met een gedegen plan én mensen om de stages te begeleiden. Het doel is een fijn netwerk van stageplekken te behouden en verder op te bouwen. Onze jongeren zijn het meer dan waard om in te investeren zodat ze kunnen laten zien waartoe ze in staat zijn! Daarbij kan het een zeer leuke, leerzame en afwisselende uitdaging zijn om een jongere te begeleiden op de werkvloer. Vanuit onze school krijg je in ieder geval voldoende begeleiding!

 

Lijkt jou dat ook een leuke uitdaging en werk je in Helmond en omgeving? Kunnen ze bij jullie wel een stagiaire erbij gebruiken die de basis voor een goed werknemerschap wil leren? Laat het ons weten! We zoeken verschillende plekken in techniek, zorg, welzijn, detailhandel of aanverwant.

 

Neem contact op met onze kersverse stagebegeleider Albert Westerling via albert.westerling@gmail.com of albert.westerling@aloysiusstichting.nl

 

 Nieuwsarchief