JIBB

28 september 2017

JIBB laat kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen ervaren dat sporten en bewegen leuk is! Op school, na school, in elke wijk, bij een sportaanbieder én in de vakanties.


JIBB werkt samen met alle scholen in Helmond en is ook dit jaar weer actief op de school van uw kind. Op school komt een sportprofessional van JIBB die drie verschillende sportclinics verzorgd in de gymles om kinderen enthousiast te maken voor sport en bewegen. Ook na schooltijd, in de wijk en in de vakanties organiseert JIBB samen met sportaanbieders tal van activiteiten voor alle kinderen uit Helmond. De JIBB’er bij uw kind op school is: Daan Gardien. Heeft u vragen over sport en bewegen? Neem dan contact op met Daan: daangardien@jibbhelmond.nl, 0622182233.

 

Informatie over wijkgerichte activiteiten en vakantieactiviteiten georganiseerd door JIBB worden via school verspreidt door middel van een stukje in de nieuwsbrief of door middel van een flyer.

 

Kijk voor het actuele aanbod op www.jibbhelmond.nl of volg ons Facebook, Instagram of Twitter of zie uw kind terug op ons eigen YouTube kanaal www.youtube.com/jibbhelmond.

 
Nieuwsarchief

De Korenaer Helmond

Sint Willibrordstraat 10 

5701 TA  Helmond

Tel.: 0492 - 52 87 58

E-mail: korenaer.he@aloysiusstichting.nl