Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Uw mening telt!

09 april 2019

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

 

Alle ouders/verzorgers willen het beste onderwijs voor hun kind. De Korenaer Helmond is samen met ruim dertig andere scholen onderdeel van de Aloysius Stichting. Gezamenlijk werken wij voortdurend aan ‘samen betekenisvol leren’. Uw mening over onze school wordt dan ook bijzonder op prijs gesteld.

 

De Aloysius Stichting organiseert daarom jaarlijks een peiling onder alle ouders en verzorgers van kinderen die bij een van de Aloysiusscholen onderwijs volgen. Met het anonieme onderzoek op onze website kunt u in alle eerlijkheid een aantal vragen beantwoorden. Met de resultaten van dit onderzoek kunnen wij onze school nog verder verbeteren.

 

Onafhankelijk onderzoeksbureau Amplixs voert de ouderpeiling voor Aloysius uit. Hierdoor weet u zeker dat de door u ingevulde gegevens anoniem worden verwerkt. Zet alstublieft niet uw naam of de naam van uw kind in de tekstuele opmerkingen, zodat uw anonimiteit gewaarborgd blijft.

 

De gemiddelde invultijd van het onderzoek is ongeveer 15 minuten. Via onze website kunt u met onderstaande gegevens deelnemen.

 

Website www.aloysiusstichting.nl

Uw code heeft u via de mail en/of app ontvangen en kunt u altijd opvragen bij de mentor van uw zoon / dochter.

 

Het onderzoek loopt van dinsdag 2 april tot en met vrijdag 19 april.

Met uw open en kritische mening kunnen wij onze school nog verder verbeteren.

 

Alvast hartelijk dank voor uw deelname!

 

Met vriendelijke groet,

 

De Korenaer Helmond Frans Brands

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

De Korenaer Helmond

Sint Willibrordstraat 10 

5701 TA  Helmond

Tel.: 0492 - 52 87 58

E-mail: korenaer.he@aloysiusstichting.nl